Wij zorgen voor uw bedrijfsschoonmaak in Amsterdam!

Werktijden voor uw gemak

De werktijden van de schoonmakers van Schoonpand vallen vaak buiten de werktijden van uw personeelsleden. Dat zorgt ervoor dat uw personeel ongestoord hun werk kan blijven doen. Daarbij hebben de schoonmakers de nodige kennis in huis wat betreft het schoonmaken van uw bedrijf. Wat voor u een last minder is, want de schoonmakers hoeven hierin niet geïnstrueerd te worden. De schoonmakers van Schoonpand weten dan ook hoe ze het beste met welk schoonmaak materiaal iets kunnen schoonmaken. De inkopen daarvan regelt schoonmaakbedrijf Schoonpand dan ook intern.

Onderhoud van uw pand

Het belangrijk dat uw bedrijfspand goed wordt onderhouden op schoonmaak gebied. Door duidelijke afspraken met een schoonmaakbedrijf hoeft u zich geen zorgen meer te maken over nare luchtjes. Het pand zal altijd schoon zijn en is daardoor representatief voor uw klanten.

Ziekte en verzuim

Als uw huidige schoonmaker, die in loondienst is, ziek is, wie neemt het dan over? Schoonmaakbedrijf Schoonpand, zorgt zelf voor invallend personeel. Wat er ook gebeurt bij Schoonpand is uw bedrijf altijd schoon!

Eigen controles

Schoonpand voert zelf onverwachte controles uit bij onze eigen schoonmakers, zodat wij een gegarandeerde kwaliteit kunnen bieden. Doordat u zelf geen schoonmakers vast in dienst neemt, heeft u geen verplichten. Dit loopt allemaal via het schoonmaakbedrijf Schoonpand.
Terwijl wij veel te bieden hebben op professioneel schoonmaak gebied, denken we ook aan uw portemonnee. Vraag een vrijblijvende offerte op bij schoonmaakbedrijf Schoonpand.

Door de schoonmaak van uw bedrijf uit te besteden kunt u blijven doen waar u goed in bent en doen wij waar wij goed in zijn; schoonmaken.

© 2018 Schoonpand

Schoonpand.nl