Huishoudelijke hulp Amsterdam

Huishoudelijke dienst Amsterdam

Besteed u uw tijd liever aan andere zaken dan het schoonmaken van uw huis, ramen lappen, afstoffen, poetsen, dweilen en stofzuigen? Huishoudelijke hulp neemt veel werk uit handen, zodat u meer vrije tijd overhoudt. Ook wanneer u een jaartje ouder wordt of kampt met bijvoorbeeld een lichamelijke beperking, kan een helpende hand in het huishouden een uitkomst zijn. Schoonpand verzorgt betrouwbaar en vriendelijk personeel voor uw huishoudelijke hulp in Amsterdam. Onze huishoudelijke hulp verzorgt de schoonmaak van uw huis, wassen uw kleding en linnengoed en helpen eventueel bij de boodschappen. Ook met andere huishoudelijke taken helpen wij u uiteraard graag.

Wat kan ik verwachten?

U bepaalt zelf hoe de schoonmaker van Schoonpand zijn of haar tijd indeelt. Is het bijvoorbeeld tijd voor een grote schoonmaak in de keuken? Dan kunt u dit gerust bespreken met onze medewerker en er op vertrouwen dat er extra aandacht aan deze ruimte wordt besteed.  Maak gerust uw wensen duidelijk aan de dienstdoende schoonmaker. Zodoende weet hij of zij wat uw prioriteit heeft. Iedere klant heeft namelijk specifieke wensen. Wat uw wens ook is, wij regelen het!

Onze huishoudelijke hulp in Amsterdam

  • Onze huishoudelijke hulp in Amsterdam is zeer flexibel. U kunt onze huishoudelijke hulp inschakelen op tijden dat u het uitkomt, overdag, maar ook in de avond of in het weekend. Verder bepaald u als opdrachtgever het aantal uren en de te verrichten huishoudelijke taken.
  • Zowel eenmalige als periodieke huishoudelijke hulp mogelijk.
  • Betrouwbare, betrokken en bescheiden medewerkers
  • Medewerkers spreken en schrijven allen goed Nederlands.
  • Onze medewerkers zijn bekend met alle benodigde schoonmaaktechnieken en beschikken over het juiste materiaal.
  • Huishoudelijke hulp is in veel gevallen geen overbodige luxe, daarom hanteren wij altijd laagdrempelige prijzen!
  • Zowel werkzaam in Amsterdam als in de omgeving.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact op.

huishoudelijke hulp amsterdam