Ben u net verhuisd of heeft u een verbouwing achter de rug? Dan kan uw woning of pand hoogstwaarschijnlijk wel een flinke schoonmaakbeurt gebruiken. Of geeft u een groot feest of evenement? Dan komt wat professionele schoonmaakhulp als geroepen om de boel schoon te krijgen en te houden. Of wilt u simpelweg uw vloer of dakgoot laten reinigen of onderhouden? Voor al deze zaken, en meer, kunt u terecht bij Schoonpand Amsterdam. Dit is een professioneel schoonmaak bedrijf in Amsterdam die gespecialiseerd is in het uitvoeren van allerlei schoonmaakdiensten.

Bekijk onze diensten »

Goedkoop schoonmaakbedrijf Amsterdam afspraak

Het bedrijf is dus te vinden in Amsterdam, maar is werkzaam door heel Nederland. Dus of u nou in Maastricht of Groningen zit, Schoonpand komt bij u langs om al uw wensen tegemoet te komen. Bent u tevreden, kunt u natuurlijk zonder gedoe een vervolgafspraak maken. U zal niet direct vastzitten aan een contract met opzegtermijnen of andere lastige zaken. U bent klant, zo langs als u dat wenst. Daarnaast zijn alle prijzen zo goedkoop en realistisch mogelijk. Neem een kijkje op de site en ontdek wat de schoonmakers van Schoonpand voor u kunnen doen of om direct contact op te nemen.

Goedkoop schoonmaakbedrijf Amsterdam diensten

Schoonpand werkt voor allerlei verschillende soorten opdrachtgevers en voert vrijwel elke soort schoonmaaklus uit. Van kantoren schoonmaken tot het opruimen na een evenement en van dakgoot reiniging tot vloeronderhoud. Voor vrijwel alles wat u kunt bedenken op het gebied van schoonmaken, kunnen de schoonmakers van Schoonpand voor u uitvoeren. U heeft ook altijd de keuze hoe vaak u gebruik wilt maken van de diensten van Schoonpand. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor maandelijks of jaarlijks onderhoud. Maar ook een eenmalige beurt is iets wat Schoonpand graag voor u doet. Wanneer u dan kiest voor periodiek onderhoud, zullen er duidelijke en eerlijke afspraken met u gemaakt worden. Deze afspraken kunnen al voldoende zijn en het is dan ook niet nodig dat u vast komt te zitten aan vervelend een contract met kleine lettertjes of opzegtermijnen. U bepaalt hoe lang u gebruik wilt maken van de diensten van Schoonpand, zonder gedoe!

Neem contact op »

Goedkoop schoonmaakbedrijf Amsterdam huishoudelijke dienst

Het bijhouden van huishoudelijke taken is een vanzelfsprekende en, voor velen, een makkelijke klus. Maar wanneer u hier in belemmerd wordt, kan het toch erg lastig voor u zijn om bijvoorbeeld de badkamer schoon te maken en of uw huis te stofzuigen. Heeft u bijvoorbeeld een lichamelijke beperking of bent al niet meer de jongste? Dan kan de huishoudelijke hulp van Schoonpand u goed van pas komen. De medewerkers van Schoonpand kunnen u helpen door uw was te doen, schoon te maken in uw huis of kunnen u zelfs helpen met de boodschappen. U kunt rekenen op betrouwbare en betrokkken medewerkers die allemaal gewoon Nederlands spreken. Als u nog vragen heeft over de mogelijkheden of de kosten. Of als u gewoon direct een afspraak wilt maken, kunt u op de site het contactformulier invullen. Schoonpand zou u dan zo snel mogelijk terugbellen en u te woord staan.