Bij veel kinderdagverblijven staat hygiëne hoog in het vaandel. Logisch, want kleine kinderen behoren tot een kwetsbare doelgroep. Het schoonmaken van kinderdagverblijven is dan ook een vak apart, waarvoor bijzondere kennis en expertise vereist is.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw kinderdagverblijf? Maak kennis met schoonmaakbedrijf Zaandam Schoonpand. Wij verzorgen schoonmaakwerkzaamheden bij veel verschillende kinderdagverblijven, conform de GGD Hygiënecode Amsterdam. Bij het schoonmaken van een kinderdagverblijven staat het welzijn en de gezondheid van de kinderen altijd voorop. Wij weten welke schoonmaakproducten wel en niet gebruikt mogen worden in de kinderopvang. Kortom, schoonmaakbedrijf Schoonpand is een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf met veel expertise in het schoonmaken van kinderdagverblijven.

Een flexibel schoonmaakbedrijf

Ons schoonmaakteam is erg flexibel en het is voor ons geen probleem om buiten uw openingstijden, bijvoorbeeld in de avond of in het weekend, te werken.

Kinderdagverblijf Zaandam laten schoonmaken?

Kies voor schoonmaakbedrijf Zaandam Schoonpand. Wij werken met zeer scherpe tarieven. De ervaren schoonmakers van Schoonpand zijn goed opgeleid en bekwaam in het schoonmaken van kinderdagverblijven. Onze medewerkers gaan gemotiveerd voor u aan de slag en krijgt u te maken met betrouwbaar en vriendelijk personeel.

Wilt u meer informatie inwinnen over de schoonmaak van uw kinderopvang? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.