Schoonmaak kinderdagverblijven Amstelveen

Een kinderdagverblijf moet altijd hygiënisch zijn. Kies daarom voor de diensten van Schoonpand. Wij houden uw kinderdagverblijf schoon zodat de kinderen zich in een schone en veilige omgeving bevinden. Wij kunnen dagelijks maar ook periodiek aanwezig zijn voor uw schoonmaak. Het is erg belangrijk om een kinderdagverblijf schoon te maken aan de hand de hygiëne code van de GGD in Amsterdam. Schoonpand houdt hier ten alle tijden rekening mee en zorgt ervoor dat deze regels goed worden nageleefd. Ook worden de producten altijd gebruikt die niet ten koste gaan van de kinderen. Sommige producten kunnen namelijk zorgen voor een bepaalde reactie en kinderen kunnen wel eens de grond likken, etc. Daarom houdt Schoonpand altijd rekening met de verschillende schoonmaakproducten en weten wij exact voor elk kinderdagverblijf welke producten en middelen wel en niet gebruikt kunnen worden.

Handelswijze

Het is belangrijk om een schoonmaak bedrijf in te schakelen voor uw kinderdagverblijf dat rekening houdt met een specifieke handelswijze en het gebruik van bepaalde specifieke producten. Schoonpand luistert dan ook graag naar uw wensen en eisen. Daarnaast heeft het bedrijf veel ervaring met het schoonmaken van diverse soorten panden, waaronder kinderdagverblijven. Zowel grote als kleine kinderdagverblijven kunnen snel schoongemaakt worden. Op het moment dat u het beste uitkomt. Vraag daarom nu een vrijblijvende een offerte aan voor uw kinderdagverblijf!

Kwaliteit

U wilt natuurlijk schoonmakers die als geen ander weten wat kwaliteit. De medewerkers van Schoonpand kunnen u die kwaliteit garanderen. Dit kunnen zij omdat ieder individu gespecialiseerd is een eigen taak. Zo kunnen wij u koppelen aan de juiste medewerker. Daarnaast zijn onze medewerkers goed opgeleid en gemotiveerd om voor u het beste resultaat te behalen. Schoonpand beschikt over een groot team van betrouwbare en vriendelijke medewerkers die kunnen worden ingezet. Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar Schoonpand kunt u ook kiezen voor een incidentele afspraak. Als u tevreden bent gaan we samen om de tafel om te kijken naar de toekomst!