Brand in uw woning of pand is een erg vervelende gebeurtenis met vaak grote gevolgen. Na een brand kunt u, vanwege de beschadiging, meestal uw pand of woning tijdelijk niet meer in. Naast de directe schade van de brand zelf, heeft u vaak ook te maken met waterschade en lastige roet sporen. In het eerste oogopslag zal de situatie vaak erg heftig lijken, maar met de juiste middelen en hulp kan er nog veel gered worden. Zoek daarom een schoonmaakbedrijf die gespecialiseerd is in reiniging na brandschade. Schoonpand is zo’n bedrijf. Schoonmaakbedrijf Schoonpand is een bedrijf uit Amsterdam die gespecialiseerd is in vele schoonmaak technieken. Ook het schoonmaken na brand is iets waar de medewerkers van Schoonpand u goed bij kunnen helpen. Dankzij hun goede opleiding en jarenlange ervaring kunt u altijd rekenen op kwaliteit. U kunt gebruik maken van de flexibele en betrouwbare service van Schoonpand, ongeacht waar u woont in Nederland. Mocht u interesse hebben in de diensten van Schoonpand, kunt u contact opnemen via de site.

Bekijk onze diensten »

Schoonmaak na brand specialisten

Reiniging na brandschade vereist vakmanschap en de juiste materialen. Het is daarom belangrijk om dit over te laten aan professionals die gespecialiseerd zijn in brandschade schoonmaken. Specialisten kunnen u vertellen wat er nog wel niet te reinigen valt en gaan vervolgens aan de slag om uw huis vrij te maken van de brandlucht en roetsporen. Bij het schoonmaken van brandschade zal er, in tegenstelling tot bij een normale schoonmaak, ook hoger dan 1.80m schoongemaakt moeten worden. Dit is om ook alle roetsporen te verwijderen. Het is van belang alle restjes van roet te verwijderen om te voorkomen dat er een brandlucht blijft hangen. Om dit voor elkaar te krijgen is het dus van belang om een professioneel schoonmaakbedrijf als Schoonpand in te huren.

Schoonmaak na brand werkzaamheden

Een schoonmaak na brand bestaat uit verschillende werkzaamheden. Één van die werkzaamheden is natuurlijk de reiniging van uw huis of pand en de inboedel. Een schade-expert zal na de reiniging bekijken of het gewenste eindresultaat nog behaald kan worden, en zo niet, hoe dit vergoed gaat worden. Het komt namelijk helaas voor dat sommige spullen kunnen verkleuren, te ernstig verbrand zijn of naar brand blijven ruiken.

Ook het reinigen van schilderijen, klokken etc. wordt door specialisten uitgevoerd. Het stomen en wassen van kleding en gordijnen kan ook voor u geregeld worden. Ook vloerkleden worden voor u gereinigd. U moet hierbij wel rekening houden met het feit dat bepaalde materialen meer tijd vereisen door de specifieke behandelmethodes die nodig kunnen zijn. U kunt erop rekenen dat uw kleding, gordijnen en vloerkleden alleen bij stomerijen terecht komen die ervaring hebben met brandschade.

Neem contact op »

Schoonmaak na brand Schoonpand

Het meemaken van een brand en de gevolgen ervan is vaak een emotionele gebeurtenis. Er is vaak niet alleen sprake van materiële schade, maar ook van emotionele schade. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er spullen met een hoge emotionele waarde schade hebben opgelopen. Het is daarom prettig om u in dit proces te laten begeleiden door een professioneel schoonmaakbedrijf en hun het vertrouwen te geven dat zij zoveel mogelijk spullen voor u zullen reinigen naar het gewenste eindresultaat. In het eerste oogopslag lijkt het namelijk vaak erger dan het is. Met de juiste werkwijzen en materialen valt er nog een hoop voor u te redden. Neem daarom contact op met Schoonpand en laat zo een deel van uw zorgen van u af vallen.