‘Schoonmaken, dat kan ik toch zelf doen?’. Zeker! Voor de belangrijkste schoonmaakklussen, zoals stofzuigen, ramen lappen en dweilen heeft u niet per sé geen schoonmaakbedrijf nodig. Toch zijn er veel redenen om toch een schoonmaakbedrijf zoals Schoonpand in te huren. Zo kan een helpende hand in de vorm van huishoudelijke hulp voor sommige mensen erg fijn zijn. Maar ook tijdsbesparing voor het laten schoonmaken van kantoren kan een belangrijke beweegreden zijn. In deze blog vindt u de verschillende schoonmaakklussen waarvoor u een schoonmaakbedrijf als ons kunt inschakelen. Want een schoonmaakbedrijf doet veel meer dan enkel stofzuigen!

Kantoren schoonmaken

Zoals al eerder aangegeven besteden veel kantoren hun schoonmaakwerk uit om tijd te besparen en om zeker te weten dat het goed gebeurt. Als bedrijf wil je immers je personeel en gasten een hygiënische omgeving kunnen bieden. Een schoon kantoor is eigenlijk het perfecte visitekaartje en Schoonpand kan u hier bij helpen.

Dakgoot schoonmaken

Het (laten) schoonmaken van de dakgoot is een klus die veel mensen helaas over het hoofd zien. Het is begrijpelijk dat u de noodzaak er niet van in ziet. Immers lijkt u geen last van de blaadjes en takjes in uw dakgoot te hebben. Echter, door dit vuil kan water niet goed worden afgevoerd en zal op het dak blijven liggen, met als resultaat meer risico op vervelende daklekkages.

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp inschakelen heeft verschillende voordelen. Het is één van onze diensten waar veel mensen met tevredenheid gebruik van maken. Door huishoudelijke hulp in te schakelen blijft er meer tijd over voor andere zaken, zoals werk, uw hobby of het beoefenen van uw favoriete sport. Ook wanneer u een jaartje ouder wordt of kampt met bijvoorbeeld een lichamelijke beperking, kan een helpende hand in het huishouden een uitkomst zijn.

Overige schoonmaakklussen

Ook voor het schoonmaken van evenementen, vloeronderhoud, opleveringsschoonmaak of andere schoonmaakklussen (op maat) kunt u bij Schoonpand terecht. Eigenlijk zijn onze diensten niet in één artikel te beschrijven. Neem dus gerust een kijkje op onze website of neem contact op voor advies over uw schoonmaakklus.

 

CategoryBlog

© 2018 Schoonpand

Schoonpand.nl