Schoonpand is regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die van aanpakken weten. Op de website kan je je gegevens invullen en word er contact met je opgenomen. Maar wat is er belangrijk ik een sollicitatie gesprek? Waar let je op?
o Bereid het gesprek goed voor. Weet wat je gaat zeggen en verdiep je in het bedrijf. o De eerste indruk. De eerste indruk is erg belangrijk. Let op je uiterlijk en zorg dat je ontspannen overkomt. Bij het voorstellen geef je een stevige hand. o Stel aan het eind van het gesprek een paar vragen o Let op je houding en uitstraling. Je moet niet onverschillig overkomen, maar aan de andere kant is jezelf overschreeuwen ook een afknapper. Vind hier de juiste balans in. o Om zelfverzekerd over te komen is het belangrijk dat je in jezelf gelooft, straal dit tijdens het gesprek ook uit o Als je een zwakke eigenschap van je zelf noemt, koppel hier dan gelijk een sterke eigenschap aan vast. Bijvoorbeeld als je aangeeft dat je soms te lang bezig bent met een taak, dan koppel je daar aan vast dat je daardoor wel erg netjes werkt. o Blijf lachen. Mensen krijgen automatisch sympathie voor iemand die veel lacht. o Als je een argument gebruikt, verstrek deze dan met een voorbeeld. Of als je het over handelingen heb waar jij goed in bent, laat dan bijvoorbeeld een diploma of certificaat zien.

Met deze tips is een succesvol sollicitatiegesprek gegarandeerd. Wacht niet langer en vul het formulier op onze website in.

Schoonpand heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare partij

Schoonmaakbedrijf Amsterdam, Schoonpand, heeft zich afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partij voor al uw schoonmaakdiensten. Van uw bedrijfspand, tot tapijtschoonmaak. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service en een schoon bedrijf. Neem contact met ons op voor een schoonmaakcontract of maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een offerte ontvangen? Wij voorzien u van een vrijblijvende offerte!

CategoryBlog

© 2018 Schoonpand

Schoonpand.nl