Tapijt schoonmaken Amstelveen

Het reinigen van een tapijt kan een behoorlijke klus zijn. Dit kunt u het beste laten doen door een expert. Taptijen zijn vaak lastig schoon te krijgen en een bron van bacteriën. Het is dan ook belangrijk dat deze goed schoongehouden wordt. Vaak komen er na verloop van tijd ook vlekken in het tapijt of wordt hij lelijk. Schoonpand helpt u met het reinigen van uw tapijt en biedt daarnaast meerdere schoonmaakdiensten.

Vloer onderhoud

Elke vloer heeft eigen onderhoud nodig. Het is in elk geval belangrijk dit periodiek te doen om de levensduur te verlengen. Onder het vloeronderhoud vallen dan ook verschillende zaken zoals het reinigen van het tapijt, het schoonmaken van uw parket en het reinigen van uw vloertegels. Maar ook een marmeren vloer heeft soms een goede schoonmaakbeurt nodig. De medewerkers van het bedrijf van Schoonpand hebben veel ervaring met het schoonmaken van verschillende panden en soorten vloeren en weten dan ook altijd op welke manier een bepaalde vloer het beste schoongemaakt kan worden.

Het tapijt reinigen

Het tapijt reinigen moet altijd op een juiste wijze geburen. Zo is elk tapijt anders in materiaal en leeftijd. Schoonpand heeft ervaring met het schoonmaken van alle soorten tapijten. Hierbij moet u denken aan Perzische tapijten, maar ook verschillende vloerkleden. Zo wordt er ten eerste voor gezorgd het volledige tapijt goed wordt uitgeborsteld en daarnaast ook goed wordt uitgezogen. Hierdoor gaan de vezels omhoog staan. De tweede stap is dat het vuil tussen deze vezels omhoog wordt geperst. Wanneer dit is gedaan kan het vuil naar het oppervlak geduwd waarna het eenvoudig verwijderd kan worden. Na afloop hiervan zal het tapijt weer gereinigd worden zodat er een nieuwe beschermlaag kan ontstaan. Deze laag zorgt ervoor dat vuil minder snel kan hechten. Er zijn dan ook verschillende voordelen van het laten doen van de tapijtreiniging door Schoonpand. Zo levert het bedrijf garanties op de werkzaamheden en zijn er altijd meerdere reinigingsmethodes waar het bedrijf mee werkt.

Neem nu contact op om te kijken naar de mogelijkheden die Schoonpand u te bieden heeft!