Een trappenhuis is een veel belopen ruimte en wordt dus sneller vies dan andere ruimtes in uw bedrijfspand. Om ervoor te zorgen dat uw klanten of relaties een goede eerste indruk hebben van uw bedrijfspand, dient het trappenhuis er verzorgd en schoon uit te zien. Heeft u geen tijd of zin om uw trappenhuis of trappenhuizen schoon te maken en bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf? Laat uw trappenhuis schoonmaken door de ervaren schoonmakers van Schoonpand!

Expert in trappenhuizen schoonmaken

Schoonpand werkt in de omgeving van Zaandam en werkt voor veel verschillende grote organisaties, maar ook voor particulieren en diverse kleinschalige instellingen. Wij hebben dus veel ervaring in het schoonmaken van diverse trappenhuizen. Schikt het u niet tijdens kantoortijden? Geen probleem, wij werken ook ’s avonds of in het weekend.

Laat uw trappenhuis schoonmaken!

Wij werken met zeer voordelige tarieven voor het schoonmaken van uw trappenhuis. De medewerkers van Schoonpand zijn goed opgeleid en gespecialiseerd in het schoonmaken van diverse soorten trappenhuizen.

Onze medewerkers gaan gemotiveerd voor u aan de slag en krijgt u te maken met betrouwbaar en vriendelijk personeel. Verder hebben de medewerkers van schoonmaakbedrijf Zaandam Schoonpand altijd de juiste materialen mee zodat uw trappenhuis op de juiste manier grondig schoongemaakt kan worden.

Meer informatie inwinnen of benieuwd naar de schoonmaakkosten van uw trappenhuis? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.