Schoonpand is een schoonmaakbedrijf dat bij elke klus inzetbaar is. Schoonpand maakt schoon bij grote namen zoals Puma, T-Mobile en gemeente Amsterdam. Schoonpand is de nummer één in prijs en kwaliteitsverhouding en in opgeleide schoonmakers. Alle schoonmakers van Schoonpand hebben een VOG; een verklaring omtrent gedrag. U kunt met een goed gevoel uw woning of bedrijfspand verlaten terwijl onze schoonmakers uw pand schoonmaken. Wilt u meer weten over Schoonpand? Lees dan vooral verder om Schoonpand beter te leren kennen!

Schoonmaakbedrijf op kwaliteit

Schoonpand is een kwalitatief bedrijf door de jarenlange ervaring in het schoonmaak vak. Al onze schoonmakers hebben een basisopleiding schoonmaken gevolgd en hebben expertise met de schoonmaakdiensten die wij aanbieden. U kunt u schoonmaak dus uitbesteden aan Schoonpand.

Schoonmaken in een kinderdagverblijf

Schoonpand is ook erg goed in het schoonmaken van kinderdagverblijven. Gezien het feit dat kinderen soms een enorme bende en alles vies kunnen maken, is het probleem verlichtend om een schoonmaakbedrijf in te schakelen. De gezondheid van uw kinderen staat voorop en dat weten wij als geen ander. Wij weten ook precies welke schoonmaakmiddelen we mogen gebruiken en welken niet. Ons doel is om de kinderen in een schone omgeving te laten leren en te laten spelen in een bacterievrije omgeving.

Bedrijfspanden en kantoren

Uw bedrijfspand volledig laten ontzorgen op het gebied van schoonmaak? Wij ontzorgen u volledig bij de volgende werkzaamheden.

  • Bureau stofvrij maken
  • Koffievlekken van het bureau wegpoetsen
  • Vaatwasser in en uitruimen
  • Schoonmaken van alle sanitaire voorzieningen
  • Schoonmaken van trappen, liften en de entree

Heeft u verder wensen? Wij regelen het voor u!

Snel en uiterst flexibel

Schoonpand werkt snel, effectief en wij zijn zeer flexibel. Wij houden ons aan onze afspraken en beloven wat we doen. Dat is het fijne aan een samenwerking met Schoonpand. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar leveren onze diensten door heel Nederland.

Wilt u uw kantoorschoonmaak werkzaamheden uit besteden aan een bedrijf die uiterst professioneel is? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons ervaren en gemotiveerd personeel staan voor u klaar voor een langdurige en succesvolle samenwerking!

CategoryBlog
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2018 Schoonpand

Schoonpand.nl