Niets zo vervelend als een zaak die er vuil en onverzorgd bij ligt. Zeker wanneer u al de hele dag in de weer bent om de zaken zo goed mogelijk te doen draaien. U heeft dan waarschijnlijk geen energie meer om zelf nog de boel op te ruimen. Gelukkig kunt u beroep doen op een schoonmaakbedrijf om dat voor u te doen. Zo kunt u uw tijd en energie besparen! Schoonpand is het schoonmaakbedrijf bij uitstek en biedt enkele voordelen. Maar eerst en vooral, waarom beroep doen op een schoonmaakbedrijf om alles netjes te houden?

 

Een aangepaste service

Schoonpand levert schoonmaakdiensten op maatwerk, waardoor u nooit te veel zult betalen. Zo kunt u ervoor kiezen om enkel de vloeren te laten kuisen, of bepaalde ruimtes, waardoor de prijs lager uitkomt. Ideaal als u beroep wil kunnen doen op een specifieke dienst zonder daarvoor te veel te betalen. Ook als u bijvoorbeeld enkel tapijten wil laten reinigen, of vloeren in bepaalde materialen (bijvoorbeeld marmer, gietijzer, parket of tegelvloeren) is Schoonpand.nl ideaal. Alle diensten worden aangepast aan de verwachtingen en u betaalt er nooit te veel voor!

 

Wanneer het u best uitkomt

Daarbij past een schoonmaakbedrijf zich ook volledig aan aan uw tijdrooster. Hierdoor kunt u dus volledig zelf kiezen wanneer het bedrijf komt schoonmaken. Of dat nu tijdens de werkuren is of na de laatste shift, de service is flexibel en past zich hoe dan ook aan.

 

Een schoonmaakbedrijf voor élk soort pand

Vervolgens biedt Schoonpand u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende soorten schoonmaakmethodes. Zo kunnen er zowel kantoren, scholen en kinderdagverblijven schoongemaakt worden. Ieder type pand, vraagt om een andere schoonmaakmethode. Ook voor woningontruimingen en opleveringsschoonmaak verleent het schoonmaakbedrijf zich echter perfect, alsook het verzorgen van evenementen en galerijen. Voor elk hoe dan ook wat wils, en volledig aangepast aan de verwachtingen!

 

Een schoonmaakbedrijf voor een specifieke opdracht

Tenslotte kan Schoonpand alle uitdagingen aan: of er nu gehouden moet worden aan een bepaald schoonmaakprogramma (dagelijks, wekelijks of maandelijks) of er slechts één specifiek deel van een pand schoongemaakt moet worden, alles is mogelijk. Zo kan het zijn dat u slechts één maal per week nood heeft aan een schoonmaakbeurt voor de badkamer. Of u wilt u uw kantoren nog een extra poetsbeurt laten geven voor uw bedrijf de deuren opent. Ook is het mogelijk dat de vloer van uw woning uit een speciaal materiaal bestaat, zoals linoleum, en weet u niet hoe u dit het best kunt schoonmaken? In dit geval is een schoonmaakbedrijf misschien geen overbodige luxe. De variëteit is oneindig, en verzekert zowel flexibiliteit als kwaliteit. Schoonpand voor een schoon pand!

 

Bedrijven en huishoudens doen steeds vaker beroep op een schoonmaakbedrijf om het pand proper te houden, en de voordelen van een dergelijke dienst zijn het dan ook meer dan waard. De grote variatie aan diensten maakt Schoonpand tot een dienst om u tegen te zeggen, en garandeert een resultaat waarbij u van de vloer kunt eten.

CategoryBlog

© 2018 Schoonpand

Schoonpand.nl