Niets is zo fijn als een schoon en opgeruimde werkplek. Schoonpand, gevestigd in Amsterdam maar werkzaam door heel Nederland, helpt u graag met het schoonhouden van de werkomgeving in uw bedrijf. Een schone werkplek wordt door werknemers ervaren als een fijn werkomgeving.

Waarom een schoon bedrijf?

1. Ziekte verzuim

Uit Amerikaans is gebleken dat een schone werkomgeving zorgt voor minder ziekte verzuim. Door regelmatig de werkplekken schoon te maken, worden schadelijke bacteriën verwijderd. Zo krijgen zij minder kans om schade aan te richten.

2. Milieu vriendelijk

Regelmatige schoonmaak is beter voor het milieu dan het vervangen van loop der jaren van apparatuur. Neem een toetsenbord de CO2 uitstoot hiervan om een nieuwe te produceren staat gelijk aan 7 jaar schoonmaken.

3. Medewerkerstevredenheid

Medewerkerstevredenheid neemt toe, door een schone werkomgeving. Mensen worden zich er steeds bewuster van dat een schone werkplek belangrijk is voor de gezondheid. De ARBO-omstandigheden gaat hier ook steeds meer de nadruk opleggen vinden.

4. Doe waar u goed in bent

Door een schoonmaakbedrijf in te huren, kunt u zich richten op waar u echt goed in bent. Uw core Business. Geen inkoop van schoonmaakmiddelen, niet langer uw personeel instructureren voor een juiste schoonmaak en nooit meer ruzie wie dit keer het toilet moet schoonmaken. Een zorg minder om uw bedrijf schoon te houden. Geen omkijken naar het schoonhouden van uw pand. Dat is toch wat u wilt? Daarom is het echt aan te raden om een schoonmaakbedrijf in te huren om uw bedrijf schoon te maken. U doet waar u goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn. Namelijk uw pand schoonmaken!

5. Structuur

Een opgeruimd en schoon kantoor zorgt voor structuur binnen uw bedrijf. U herkent het vast wel, is het eenmaal rommelig in uw bedrijf dan blijft het vaak ook rommelig. Wanneer het opgeruimd  en schoon is, houdt het personeel het ook vaak netjes en schoon. Een opgeruimd kantoor zorgt voor een hogere productiviteit en meer structuur binnen uw bedrijf. Een schoonmaakbedrijf zorgt dus niet alleen voor een schoon kantoor, maar ook voor een hogere productiviteit van uw personeel!

Wilt u ook een schoon en een representatief bedrijf? Schoonpand helpt u graag. Neem snel contact met ons op

CategoryBlog

© 2018 Schoonpand

Schoonpand.nl