Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonpand | Facilitaire diensten

Op zoek naar schoonmakers in Amsterdam en omstreken? Schoonpand is een betrouwbare en ervaren partner voor al uw schoonmaakwerk. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, en leveren onze schoonmaakdiensten in Amsterdam en omstreken, waaronder Amsterdam-West, Amsterdam-Noord, Amsterdam Zuid en Zuid-Oost, Amstelveen, Zaandam en Diemen. Scholen, overheidsinstellingen, bedrijven, kantoren en horecagelegenheden maken geregeld gebruik van onze professionele schoonmaak diensten. Duidelijke afspraken en kwaliteit zorgen voor een prettige samenwerking met onze klanten. Of het nu gaat om een incidentele klus, wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud, wij staan voor u klaar!

 

Onze schoonmaak diensten

Door onze ervaring en professionele, gespecialiseerde medewerkers kunt u onder andere bij ons terecht voor de volgende schoonmaakdiensten en facilitaire diensten. Klik op een schoonmaakdienst naar keuze voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

  • Opleveringschoonmaak voor het schoon en stofvrij opleveren van een nieuwbouwhuis, of het grondig schoonmaken van een woning na renovatie of verbouwing.
  • Vloeronderhoud om uw vloer in topconditie te houden. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende soorten vloeronderhoud, bijvoorbeeld tapijtreiniging of gietvloer onderhoud.
  • Galerijen / Portieken / VVE zodat de entree, het trappenhuis, de liften er altijd representatief en verwelkomend uit zien!
  • Evenementen schoonmaak zowel mogelijk tijdens het evenement als na afloop. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor de schoonmaak van een (bedrijfs)feest, open dag of concert.
  • Kantoren schoonmaak Een schone en hygiënische werkomgeving boost de productiviteit en maakt een goede indruk op uw klant!
  • Kinderdagverblijven schoonmaken waarbij wij werken conform de GGD Hygiënecode Amsterdam, zodat de kinderen onbezorgd kunnen spelen in een schoon en stofvrij verblijf.
  • Praktijken schoonmaken zodat u en uw patiënten of cliënten zich altijd in een hygiënische praktijk begeven. Wij beschikken over kennis van en ervaring met de handelswijzen benodigd in dit soort ruimtes.
  • Scholen schoonmaken zodat u en uw leerlingen kunnen werken in een schone en stofvrije omgeving.

 

Schoonmakers nodig in regio Amsterdam?

Klanten weten ons te vinden voor het uitvoeren van hun specifieke schoonmaakwerk. Op basis van kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid streven wij altijd naar een lange-termijn samenwerking.

Staat uw klus niet in bovenstaand overzicht van schoonmaak diensten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!