Hét schoonmaakbedrijf van Zaandam en omstreken

Schoonmaakbedrijf in Zaandam of omgeving nodig? SCHOONPAND is een betrouwbare en ervaren partner met passie voor schoonmaakwerk. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar wij werken landelijk, zo ook in Zaandam. Commerciële bedrijven, maar ook particulieren en non-profit organisaties maken regelmatig gebruik van onze professionele schoonmaakservice. Een incidentele schoonmaakklus, wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud? Wij staan voor u klaar! Ons doel: uw pand, praktijk, school of huis grondig schoon en representatief maken (en eventueel houden).

Een goed schoonmaakbedrijf in Zaandam

Het kan moeilijk zijn om een betrouwbaar en ervaren schoonmaakbedrijf te vinden dat goede schoonmaakdiensten levert en altijd voor u klaar staat. Schoonpand is zo’n partner. Waarom kiezen voor Schoonpand?

  • Wij hebben veel ervaring met het leveren van schoonmaakwerk op verschillende gebieden (zie onze schoonmaakdiensten)
  • Goed opgeleide, hard werkende en gemotiveerde medewerkers. Natuurlijk spreken onze medewerkers gewoon Nederlands.
  • Geen langslepende contracten.
  • Flexibiliteit is onze kracht. Wij voeren de werkzaamheden uit wanneer u dat uitkomt. Dit kan doordeweeks plaatsvinden, buiten openingstijden, maar in het weekend is dit uiteraard ook mogelijk. Spoedklus? Ook dat is geen enkel probleem.

Onze schoonmaakdiensten in Zaandam

Staat uw schoonmaakklus niet in bovenstaand overzicht? Dat is geen enkel probleem. Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.