Schoonmaakbedrijf Zaandam

schoonmaken

Schoonmaakbedrijf in Zaandam of omgeving nodig? SCHOONPAND is een betrouwbare en ervaren partner met passie voor schoonmaakwerk. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar wij werken landelijk, zo ook in Zaandam. Commerciële bedrijven, maar ook particulieren en non-profit organisaties maken regelmatig gebruik van onze professionele schoonmaakservice. Een incidentele schoonmaakklus, wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud? Wij staan voor u klaar! Ons doel: uw pand, praktijk, school of huis grondig schoon en representatief maken (en eventueel houden).

Een goed schoonmaakbedrijf in Zaandam

Het kan moeilijk zijn om een betrouwbaar en ervaren schoonmaakbedrijf te vinden dat goede schoonmaakdiensten levert en altijd voor u klaar staat. Schoonpand is zo’n partner. Waarom kiezen voor Schoonpand?

 • Wij hebben veel ervaring met het leveren van schoonmaakwerk op verschillende gebieden (zie onze schoonmaakdiensten)
 • Goed opgeleide, hard werkende en gemotiveerde medewerkers. Natuurlijk spreken onze medewerkers gewoon Nederlands.
 • Geen langslepende contracten.
 • Flexibiliteit is onze kracht. Wij voeren de werkzaamheden uit wanneer u dat uitkomt. Dit kan doordeweeks plaatsvinden, buiten openingstijden, maar in het weekend is dit uiteraard ook mogelijk. Spoedklus? Ook dat is geen enkel probleem.

Onze schoonmaakdiensten

 • Kantoren schoonmaak

  Een kantoorschoonmaak in Zaandam laat u doen door een betrouwbare en professioneel schoonmaakbedrijf zoals Schoonpand! U kunt ons zowel inhuren voor een dagelijkse als periodieke schoonmaak. Er zal echter nooit een langslepend contract gemaakt worden want kwaliteit en een goede samenwerking staat bij Schoonpand voorop! Heeft u een kantoor in Zaandam? En heeft dit kantoor een schoonmaakbeurt of regelmatig een schoonmaak nodig? Dan is Schoonpand voor u de juiste keuze!

 • Praktijk schoonmaken

  Praktijken dienen altijd schoon te zijn. Het is erg belangrijk om een schone praktijk te hebben omdat er dagelijks mensen in de praktijk komen. Door een schoon pand wordt de kans dat virussen en bacteriën zich verspreiden gereduceerd. Dit is ten goede van de gezondheid van de werknemers en de bezoekers. Wilt u een praktijk laten schoonmaken in Zaandam? Dan staat Schoonpand voor u klaar!

 • Evenementen schoonmaken

  Heeft u een evenement gepland in Zaandam? Alleen heeft u nog geen extern schoonmaakbedrijf geregeld? Dan is Schoonpand de juiste partner voor uw evenement schoonmaak in Zaandam! Bij het organiseren van een evenement is de schoonmaak van het terrein een belangrijk onderdeel. Na een evenement dient het terrein altijd schoon opgeleverd te worden. Niet alleen het terrein zelf maar ook de omgeving zoals de straat en de stoep. Geef de schoonmaak van een evenement dus aan handen aan een ervaren bedrijf als Schoonpand.

 • Tapijt schoonmaak

  Een tapijt is een bacterievanger waar werknemers en klanten dagelijks overheen lopen. Alle viezigheid van buiten wordt meegenomen naar binnen wat over het tapijt wordt verspreid. Het is daarom verstandig om uw tapijt regelmatig schoon te maken. Wilt u uw tapijt schoonmaken in Zaandam? Schakel dan schoonmaakbedrijf Schoonpand in.

 • Kinderdagverblijven schoonmaken

  Een locatie waar het goed schoon moet zijn, is een kinderdagverblijf. Kinderen hebben nog geen kennis van hygiëne. Ze rollen, stoeien en spelen op de grond. Maar ook wanneer kinderen eten laten vallen op de grond, pakken ze het zo weer op en stoppen het in hun mond. Het is daarom belangrijk dat een kinderdagverblijf altijd schoon is. Schoonpand is een expert op het gebied van kinderdagverblijf schoonmaken in Zaandam en daarom de juiste optie voor u!

 • Dakgoot schoonmaak

  Een dakgoot schoonmaken moet op een goede manier gebeuren. Schoonpand raadt u dan ook aan om dit door een expert te laten doen. Een schone dakgoot zorgt ervoor dat het water goed kan wegstromen na een zware regenbui. Stroomt dit niet goed weg, dan kan uw dakgoot te zwaar worden en losraken van uw dak. De grootste reden dat een dakgoot verstopt zit, is dat er takjes en bladeren in zitten. Schoonpand maakt graag uw dakgoot schoon in Zaandam.

Staat uw schoonmaakklus niet in bovenstaand overzicht? Dat is geen enkel probleem. Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

schoonmaakbedrijf amstelveen