Hét schoonmaakbedrijf van Zaandam en omstreken

Schoonmaakbedrijf in Zaandam of omgeving nodig? Schoonpand is een betrouwbare en ervaren partner met passie voor schoonmaakwerk. Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar wij leveren onze schoonmaakdiensten ook in Zaandam. Commerciële bedrijven, maar ook particulieren en non-profit organisaties maken regelmatig gebruik van onze professionele schoonmaakservice. Een incidentele schoonmaakklus, wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud? Wij staan voor u klaar! Ons doel: uw pand, praktijk, school of huis grondig schoon en representatief maken (en eventueel houden).

Op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Zaandam?

Het kan moeilijk zijn om een betrouwbaar en ervaren schoonmaakbedrijf te vinden dat goede schoonmaakdiensten levert en altijd voor u klaar staat. Schoonpand is zo’n partner. Waarom kiezen voor Schoonpand?

 • Wij hebben veel ervaring met het leveren van schoonmaakwerk op verschillende gebieden (zie onze schoonmaakdiensten)
 • Goed opgeleide, hard werkende en gemotiveerde medewerkers. Natuurlijk spreken onze medewerkers gewoon Nederlands.
 • Flexibiliteit is onze kracht. Wij voeren de werkzaamheden uit wanneer u dat uitkomt. Dit kan doordeweeks plaatsvinden, buiten openingstijden, maar in het weekend is dit uiteraard ook mogelijk. Spoedklus of spoed schoonmaak in Zaandam? Ook dat is geen enkel probleem!

Onze schoonmaakdiensten in Zaandam

 • Kantoren schoonmaak in Zaandam
  Uw kantoor in Zaandam professioneel laten schoonmaken? Schoonpand zorgt voor een representatief en stralende kantoorruimte of bedrijfspand.
 • Praktijk schoonmaken in Zaandam
  Wij verzorgen de schoonmaak van huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten, tandartsen, schoonheidssalons en ziekenhuizen. De schoonmaak van deze praktijken en salons gaat vaak gepaard met met specifieke en vakkundige handelswijzen, schoonmaakproducten en eisen.
 • Evenementen schoonmaken in Zaandam
  Heeft u een evenement gehad? Wij kunnen u na uw evenement ontzorgen met de schoonmaak. Wilt u schoonmaakpersoneel huren tijdens uw evenement? Ook dat behoort tot onze schoonmaak mogelijkheden!
 • Kinderdagverblijven schoonmaken in Zaandam
  Bij de schoonmaak van kinderdagverblijven staan veiligheid en hygiëne voorop. Schoonpand verzorgt de dagelijkse of periodieke schoonmaak bij kinderdagverblijven conform de GGD Hygiënecode. Wij weten welke schoonmaakproducten wel en niet gebruikt mogen worden in het kinderdagverblijf.
 • Trappenhuizen schoonmaak
  Voor de schoonmaak van trappenhuizen, liften en andere openbare ruimtes kunt u bij Schoonpand terecht. Onze ervaren schoonmakers zullen er voor zorgen dat uw trappenhuis, galerij of portiek hygiënisch blijft en er representatief uit ziet.
 • Tapijt schoonmaak
  Bij de reiniging van vloerkleden en tapijten hanteren wij meerdere reinigingsmethodes. Zo maken we gebruik van de Bonnet methode, de Sproei-extractie methode én de Roterende sproei-extractie methode. Door gebruik te maken van kwalitatieve schoonmaakproducten en schoonmaakmachines kunnen wij vrijwel alle vlekken uit uw tapijt verwijderen.

Schoonpand: uw vertrouwde schoonmaakbedrijf in Diemen en omstreken!

Staat uw schoonmaakklus niet in bovenstaand overzicht? Dat is geen enkel probleem. Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.