In Amsterdam vindt u het kwalitatief hoogstaande schoonmaakbedrijf Schoonpand. Dit bedrijf streeft naar flexibiliteit door u niet te binden aan contracten met kleine lettertjes en door snelle diensten te leveren door heel Nederland. Dus of u nou opzoek bent naar eenmalige of periodieke schoonmaakhulp, in Maastricht, Amsterdam of Groningen, bij Schoonpand is dit allemaal mogelijk. Zonder gedoe. Naast flexibiliteit, is kwaliteit natuurlijk ook erg belangrijk voor Schoonpand. Om dit streven te behalen worden de diensten uitgevoerd door goed opgeleide schoonmakers met veel ervaring. De schoonmakers zijn gespecialiseerd op vele gebieden. Bijvoorbeeld het schoonmaken tijdens en na evenementen, opleverschoonmaak of vloer reiniging. Op de site vindt u meer informatie over de diensten en mogelijkheden van Schoonpand. Mocht u vragen over de kosten of mogelijkheden hebben. Dan kunt u bellen naar 020-2159578.

Bekijk onze diensten »

Service specialisten Amsterdam

Bij Schoonpand Amsterdam kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Deze zekerheid heeft u omdat alleen goed opgeleide specialisten voor u aan het werk gaan. Schoonpand heeft gemotiveerd personeel in dienst en u zult merken dat het personeel vriendelijk en betrouwbaar is. Daarnaast is het schoonmaakbedrijf uiterst flexibel. De schoonmaak specialisten kunnen voor u aan de slag, ongeacht waar u woont. Het bedrijf is namelijk werkzaam in heel Nederland. Ook liggen de specialisaties van de schoonmakers op vele gebieden. Zo kunt u hier terecht voor een bouw of opleverschoonmaak, maar ook voor periodieke huishoudhulp. U hoeft voor geen enkel van deze diensten een contract af te sluiten. U kunt bij Schoonpand simpelweg een afspraak maken en ook gewoon op basis van afspraken eventueel een langdurige samenwerking aangaan. Zo krijgt u niet te maken met kleine lettertjes of vervelende opzegtermijnen. Het personeel houdt zich gegarandeerd aan deze afspraken. Dus voor betrouwbare, flexibele en kwalitatieve schoonmaakhulp, moet u bij Schoonpand Amsterdam zijn!

Belang opleverschoonmaak specialisten Amsterdam

Na een renovatie of verbouwing is vaak een goede opleverschoonmaak nodig. Ook nieuwbouw woningen kunnen meestal een flinke schoonmaakbeurt gebruiken. Wanneer u zelf uw huis wilt verkopen is het ook prettig om deze schoon op te leveren aan de volgende bewoners. Een bouw of opleverschoonmaak is nodig om het pand of de woning echt goed leefbaar en schoon te maken. Daarnaast is het een goede basis voor het gewone en dagelijkse schoonmaakwerk van uw pand.

Neem contact op »

Bouw en opleverschoonmaak specialisten Amsterdam

De specialisten van Schoonpand hebben al jarenlange ervaring op dit gebied en zijn hierin werkzaam voor particulieren, instellingen en bedrijven. Een opleverschoonmaak is een grote klus die veel tijd in beslag neemt. U zal hoogstwaarschijnlijk al druk genoeg zijn met andere zaken rondom de verbouwing of verhuizing, dus kan het erg goed uitkomen wanneer u deze klus uit handen kan geven aan een team van specialisten. Uw vernieuwde of nieuwe pand zal er spik en span uit zien wanneer Schoonpand klaar is met de grote schoonmaak. Een aantal werkzaamheden die zij voor u uit kunnen voeren zijn:

  • Kitresten verwijderen
  • Verfresten verwijderen
  • Stof en bouw afval verwijderen
  • Stickers verwijderen
  • Ramen lappen
  • Lijmresten verwijderen

Voor het aanvragen van een offerte of om antwoord te krijgen op uw vragen kunt u contact opnemen met Schoonpand via de site.