Schoonmaakbedrijf in Amstelveen nodig? SCHOONPAND is een betrouwbare en ervaren partner voor al uw schoonmaakwerk. Schoonpand is gevestigd in Amsterdam, maar wij werken landelijk, zo ook in Amstelveen. Zakelijke klanten, maar ook particulieren en non-profit organisaties maken geregeld gebruik van onze professionele schoonmaakservice. Heldere afspraken, hoge kwaliteit en geen langslepende contracten zorgen voor een prettige samenwerking met onze klanten. Of het nu gaat om een incidentele klus, wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud, wij staan voor u klaar! Ons doel: uw kantoor, praktijk, school of huis grondig schoon en representatief maken (en eventueel houden).

Schoonpand is uw schoonmaakpartner

Het kan lastig zijn om een betrouwbare partner te vinden die goede schoonmaakdiensten levert en altijd voor u klaar staat. Schoonpand is zo’n partner. Schoonpand helpt u op iedere mogelijke manier met schoonmaken. Waarom uw schoonmaakklus aan Schoonpand uitbesteden?

  • Schoonpand heeft veel ervaring met leveren van schoonmaakwerk op verschillende gebieden. Uiteraard zijn wij pas tevreden als u dat bent.
  • Goed opgeleide, efficiënt werkende en gemotiveerde medewerkers. Uiteraard spreken onze medewerkers gewoon Nederlands.
  • Geen langslepende contracten
  • De werkzaamheden worden uitgevoerd wanneer u dat uitkomt. Dit kan doordeweeks plaatsvinden, buiten openingstijden, maar in het weekend is dit uiteraard ook mogelijk.

De schoonmaakdiensten

U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende schoonmaakdiensten:

Staat uw klus niet in bovenstaand overzicht? Geen probleem. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!