Schoonmaakbedrijf in Amstelveen

schoonmakenSchoonmaakbedrijf in Amstelveen nodig? SCHOONPAND is een betrouwbare en ervaren partner voor al uw schoonmaakwerk. Schoonpand is gevestigd in Amsterdam, maar wij werken landelijk, zo ook in Amstelveen. Zakelijke klanten, maar ook particulieren en non-profit organisaties maken geregeld gebruik van onze professionele schoonmaakservice. Heldere afspraken, hoge kwaliteit en geen langslepende contracten zorgen voor een prettige samenwerking met onze klanten. Of het nu gaat om een incidentele klus, wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud, wij staan voor u klaar! Ons doel: uw kantoor, praktijk, school of huis grondig schoon en representatief maken.

Schoonpand is uw schoonmaakpartner

Het kan lastig zijn om een betrouwbare partner te vinden die goede schoonmaakdiensten levert en altijd voor u klaar staat. Schoonpand is zo’n partner. Schoonpand helpt u op iedere mogelijke manier met schoonmaken. Waarom uw schoonmaakklus aan Schoonpand uitbesteden?

 • Schoonpand heeft veel ervaring met leveren van schoonmaakwerk op verschillende gebieden. Uiteraard zijn wij pas tevreden als u dat bent.
 • Goed opgeleide, efficiënt werkende en gemotiveerde medewerkers. Uiteraard spreken onze medewerkers gewoon Nederlands.
 • Geen langslepende contracten
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd wanneer u dat uitkomt. Dit kan doordeweeks plaatsvinden, buiten openingstijden, maar in het weekend is dit uiteraard ook mogelijk.

De schoonmaakdiensten

U kunt bij ons terecht voor een breed pallet aan schoonmaakdiensten. Zo verzorgen wij voor veel zakelijke klanten zoals T-Mobile en Gemeente Amsterdam de periodieke kantoor schoonmaak. Een schoon kantoor is wel zo fijn. U wilt immers dat uw medewerkers en gasten in een comfortabele en hygiënische ruimte kunnen werken. Met een schoon kantoor boost u de productiviteit en concentratie van de werknemers en laat u een goede indruk achter op klanten en bezoekers. Heeft uw kantoor of bedrijfspand een trappenhuis? Ook het trappenhuis maken wij graag grondig voor u schoon.

 • Kantoren schoonmaak

  Kantoren schoonmaken in Amstelveen? Kies voor Schoonpand! Bij ons kunt u namelijk zelf de wensen aangeven en er vervolgens voor kiezen om een offerte aan te vragen. Op basis van uw wensen en eisen wordt er dan een plan samengesteld waarin duidelijk staat welke werkzaamheden we voor u verrichten. Na het ontvangen van de offerte zal al snel duidelijk worden dat Schoonpand zeer goed tarieven hanteert. Wij hebben veel ervaring met het schoonmaken van verschillende kantoorpanden. Zo verzorgen wij de schoonmaak va Puma, Tele2 en het Amsterdamse Gemeentehuis.

  schoonmaakbedrijf amstelveen

 • Praktijk schoonmaken

  Praktijken schoonmaken in Amstelveen? Ook dat kunt u laten doen door schoonpand. Omadt u klanten ontvangt in een praktijk is het altijd belangrijk dat het er hygiënisch is. Zeker bij bijvoorbeeld een tandartspraktijk of dokterspraktijk. Wij doen al bij verschillende praktijken de dagelijkse of periodieke schoonmaak. Al onze medewerkers zijn opgeleid tot schoonmaker en ons schoonmaakwerk voldoet aan de HACCP-kwaliteitsnormen. Laat de schoonmaak van uw praktijk dus uit handen nemen door Schoonpand.

  schoonmaakbedrijf amstelveen

 • Evenementen schoonmaken

  Evenementen schoonmaken in Amstelveen? Besteed het uit aan schoonmaakbedrijf Schoonpand. Schoonpand is een betrouwbare partner voor het laten schoonmaken van een bepaald terrein voor een evenement. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van bijvoorbeeld een groot podium.

  Wanneer u een groot evenement organiseert, speelt de schoonmaak van het terrein een belangrijke rol. Niet alleen het terrein dient schoon te zijn, maar ook het omliggende gebied zoals de straat en de stoep. Ook dit is mogelijk om schoon te laten maken! Wij houden rekening met uw wensen en voeren de schoonmaak nauwkeurig uit. Uiteraard altijd tegen de hoogste kwaliteit en de laagste prijs. Wij zijn de perfecte partij voor de schoonmaak van een evenement.

  schoonmaakbedrijf amstelveen

 • Kinderdagverblijven schoonmaken

  Een kinderdagverblijf schoonmaak in Amstelveen? Kies voor een goede en betrouwbare partner voor uw schoonmaak op uw kinderdagverblijf. Bij ons weet u zeker dat de locatie schoon is en ook schoon blijft. Een schone locatie heeft natuurlijk invloed op de gezondheid van de kinderen. Wij doen dagelijkse schoonmaak maar u kunt ook kiezen voor een periodieke schoonmaak. Er wordt gezorgd dat het kinderdagverblijf er weer helemaal splinter schoon uitziet zodat de kinderen hier weer veilig kunnen spelen. Tijdens de schoonmaak van een kinderdagverblijf houden wij ons aan de hygiëne code van de GGD. Wij weten exact welke producten we wel en niet mogen gebruiken tijdens de schoonmaak.

  schoonmaakbedrijf amstelveen

 • Dakgoot schoonmaken

  Een dakgoot dient altijd goed schoon te zijn. Zeker in het najaar wanneer de bladeren van de bomen vallen. Op het moment dat er te veel troep in de dakgoot zit, kan deze verstopt raken waardoor het water niet goed meer kan doorlopen. Een ander gevolg van een te volle dakgoot is dat deze te zwaar wordt met als gevolg dat de dakgoot naar beneden kan vallen. Dit is iets wat u wilt voorkomen. Zorg er dan ook altijd voor dat de dakgoot schoon blijft. Zeker bij een groot gebouw is de dakgoot ontzettend groot en is het belangrijk om een ervaren bedrijf als Schoonpand in te schakelen. Zelf doen is vaak geen optie. Dit kost vaak veel tijd en daarnaast beschikken wij over de juiste apparatuur om de klus snel te klaren.

  schoonmaakbedrijf amstelveen

 • Trappenhuizen schoonmaak

  Een trappenhuizen schoonmaak in Amstelveen moet uiteraard met de hoogste kwaliteit gebeuren! Een schoon gebouw laat een goede indruk achter bij uw gasten of bezoekers. Daar hoort een schoon trappenhuis ook bij.
  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar en betaalbaar schoonmaakbedrijf voor verschillende schoonmaak klussen, is Schoonpand een goede keus! Naast het schoonmaken van veel winkels, bedrijfspanden en diverse horecazaken hebben wij ook veel ervaring met het schoonmaken van trappenhuizen. Deze trappenhuizen worden zeer snel en vakkundig schoongemaakt.

  schoonmaakbedrijf amstelveen

 • Tapijt schoonmaak

  Een tapijt schoonmaken in Amstelveen kunt u ook het beste laten doen door een expert op dit gebied. Een tapijt kan vol komen te zitten met verschillende bacteriën. Het is dan ook belangrijk dat deze goed wordt schoongehouden. Door het knoeien met koffie of viezigheid onder de schoenen dat van buiten wordt meegenomen, ontstaan er vlekken op uw tapijt. Deze vlekken zijn vaak een doorn in het oog. Houd uw tapijt dus schoon met behulp van schoonmaakbedrijf Schoonpand.

  schoonmaakbedrijf amstelveen

Vraag of offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.