schoonmakenSchoonmaakbedrijf in Amstelveen nodig? SCHOONPAND is een betrouwbare en ervaren partner voor al uw schoonmaakwerk. Schoonpand is gevestigd in Amsterdam, maar wij werken landelijk, zo ook in Amstelveen. Zakelijke klanten, maar ook particulieren en non-profit organisaties maken geregeld gebruik van onze professionele schoonmaakservice. Heldere afspraken, hoge kwaliteit en geen langslepende contracten zorgen voor een prettige samenwerking met onze klanten. Of het nu gaat om een incidentele klus, wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud, wij staan voor u klaar! Ons doel: uw kantoor, praktijk, school of huis grondig schoon en representatief maken.

Schoonpand is uw schoonmaakpartner

Het kan lastig zijn om een betrouwbare partner te vinden die goede schoonmaakdiensten levert en altijd voor u klaar staat. Schoonpand is zo’n partner. Schoonpand helpt u op iedere mogelijke manier met schoonmaken. Waarom uw schoonmaakklus aan Schoonpand uitbesteden?

  • Schoonpand heeft veel ervaring met leveren van schoonmaakwerk op verschillende gebieden. Uiteraard zijn wij pas tevreden als u dat bent.
  • Goed opgeleide, efficiënt werkende en gemotiveerde medewerkers. Uiteraard spreken onze medewerkers gewoon Nederlands.
  • Geen langslepende contracten
  • De werkzaamheden worden uitgevoerd wanneer u dat uitkomt. Dit kan doordeweeks plaatsvinden, buiten openingstijden, maar in het weekend is dit uiteraard ook mogelijk.

De schoonmaakdiensten

U kunt bij ons terecht voor een breed pallet aan schoonmaakdiensten. Zo verzorgen wij voor veel zakelijke klanten zoals T-Mobile en Gemeente Amsterdam de periodieke kantoor schoonmaak. Een schoon kantoor is wel zo fijn. U wilt immers dat uw medewerkers en gasten in een comfortabele en hygiënische ruimte kunnen werken. Met een schoon kantoor boost u de productiviteit en concentratie van de werknemers en laat u een goede indruk achter op klanten en bezoekers. Heeft uw kantoor of bedrijfspand een trappenhuis? Ook het trappenhuis maken wij graag grondig voor u schoon.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het schoonmaken van ruimtes waar speciale voorschriften gelden, bijvoorbeeld praktijken, scholen en kinderdagverblijven. Wij beschikken over kennis van en ervaring met de handelswijzen benodigd in dit soort ruimtes.

Ook kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld het schoonmaken van evenementen, dakgoot onderhoud en andere schoonmaakklussen in Amstelveen.

Vraag of offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

schoonmaakbedrijf amstelveen