Professionele tapijtreiniging in Amsterdam

Schoonpand Amsterdam is gespecialiseerd in professionele reiniging van tapijten en vloerkleden. Wij weten dat bij elk tapijt of vloerkleed een specifieke reinigingswijze hoort. Tapijten verschillen immers in materiaal en leeftijd. Van Perzische tapijten tot aan diverse hoogpolige vloerkleden, wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten tapijten. Kortom, voor tapijtreiniging en vloerkleed reinigen in Amsterdam kiest u voor Schoonpand!

Onze werkwijze bij de reiniging van tapijt & vloerkleden:

Laat dat maar aan de specialisten over! Bij het reinigen van een vloerkleed of tapijt hanteren wij meerdere reinigingsmethodes, zoals de Bonnet methode, de Sproei-extractie methode en de Roterende sproei-extractie methode. Door gebruik te maken van kwalitatieve producten en machines kunnen wij vrijwel alle vlekken en vuile plekken verwijderen. Vaak zelfs oude, hardnekkige vlekken. Om er voor te zorgen dat de reiniging van uw tapijt alle aandacht krijgt, werken wij in vier fasen.

  1. Het tapijt wordt uitgeborsteld en uitgezogen, zodat de vezels omhoog gaan staan.
  2. Nadat de vezels omhoog staan, wordt het vuil tussen de vezels omhoog geperst.
  3. Het naar de oppervlakte geperste vuil wordt vakkundig verwijderd.
  4. Na het reinigen van de tapijtvloer wordt er een beschermlaag aangebracht zodat nieuw vuil minder snel kan hechten. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat het tapijt de eigenschappen krijgt van een nieuwe vloer.

De voordelen van tapijtreiniging door Schoonpand Amsterdam:

  • Garantie op werkzaamheden
  • Meerdere reinigingsmethodes, dus altijd een passende oplossing voor uw tapijt
  • Tapijt binnen 1 à 2 uur weer beloopbaar, geen dagen wachten!

Ook uw tapijt of vloerkleed professioneel laten reinigen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor uw tapijtreiniging. Onze ervaren schoonmakers staan klaar om uw tapijt of vloerkleed vakkundig én hygiënisch te reinigen. Bel ons of maak gebruik van de contactpagina en we helpen u graag verder. Benieuwd naar ons overige vloeronderhoud? Neem direct een kijkje in ons schoonmaakaanbod zodat uw vloer de aandacht krijgt die hij verdient!