Professionele tapijtreiniging in Amsterdam

Schoonpand Amsterdam is gespecialiseerd in professionele reiniging van tapijten en vloerkleden. Wij weten dat bij elk tapijt een specifieke reinigingswijze hoort. Tapijten verschillen immers in materiaal en leeftijd. Van Perzische tapijten tot aan diverse hoogpolige vloerkleden, wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten tapijten. Kortom, voor tapijtreiniging en vloerkleed reinigen in Amsterdam kiest u voor Schoonpand.

Werkwijze vloerkleed en tapijt reinigen

Bij het reinigen van een vloerkleed of tapijt hanteren wij meerdere reinigingsmethodes, zoals de Bonnet methode, de Sproei-extractie methode en de Roterende sproei-extractie methode. Door gebruik te maken van kwalitatieve producten en machines kunnen wij vrijwel alle vlekken verwijderen. Vaak zelfs oude, hardnekkige vlekken. Om er voor te zorgen dat de reiniging van uw tapijt alle aandacht krijgt, werken wij in vier fasen.

  1. Het tapijt wordt uitgeborsteld en uitgezogen, zodat de vezels omhoog gaan staan.
  2. Nadat de vezels omhoog staan, wordt het vuil tussen de vezels omhoog geperst.
  3. Het naar de oppervlakte geperste vuil wordt verwijderd.
  4. Na het reinigen van de vloer wordt er een beschermlaag aangebracht zodat nieuw vuil minder snel kan hechten. Deze beschermlaag zorgt er tevens voor dat het tapijt de eigenschappen krijgt van een nieuwe vloer.

Voordelen tapijtreiniging door Schoonpand Amsterdam

  • Garantie op werkzaamheden
  • Meerdere reinigingsmethodes, dus altijd een passende oplossing
  • Tapijt binnen 1 Ć  2 uur weer beloopbaar, geen dagen wachten

Meer informatie of direct een vrijblijvende offerte voor tapijtreiniging? Wij horen graag van u. Bel ons of maak gebruik van de contactpagina.