Heeft uw vloer een onderhoudsbeurt nodig?

Van grondige vloer schoonmaak tot preventief vloeronderhoud, elke soort vloer heeft zijn eigen behandeling. Zo zijn sommige vloeren zonder problemen met water te behandelen terwijl andere vloeren juist niet te veel met water in aanraking mogen komen. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat u kan ontzorgen in zowel de reiniging als het onderhoud van uw vloeren? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan voor het onderhoud van uw vloeren. Wij zorgen voor een langere levensduur én betere eerste indruk van uw pand!

Onze vloeronderhoud diensten

Schoonpand is gespecialiseerd in uiteenlopende soorten vloeronderhoud. Wij kunnen alle vloertypes voor u reinigen, van tapijtreiniging tot het reinigen van tegelvloeren en linoleum. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat parket, marmer of gietvloeren kan onderhouden? Ook dan bent u bij Schoonpand Amsterdam op het goede adres! Bekijk hieronder uw gewenste schoonmaakdienst voor meer informatie.

  • Tapijt reinigen: Wij zijn gespecialiseerd in professionele reiniging van tapijten en vloerkleden.
  • Parket onderhoud: Parketvloeren die wij jaarlijks onderhouden gaan soms wel 20 jaar mee!
  • Tegelvloer reinigen: Wij reinigen uw tegels met hoogwaardige schoonmaakproducten en materialen.
  • Marmer Schoonmaken: Het polijsten van marmer zorgt voor een mooie uitstraling en werkt preventief tegen slijtage.
  • Linoleum onderhoud: Linoleum staat bekend om zijn onslijtbaarheid, maar heeft regelmatig onderhoud nodig.
  • Gietvloer onderhoud: Bij gietvloer onderhoud reinigen wij uw gietvloer grondig en zorgen voor het behoud van zijn natuurlijke uitstraling.

Benieuwd naar onze overige schoonmaakdiensten? Van tapijtreiniging tot opleveringsschoonmaak en van scholen tot kantoorschoonmaak. Of het nu gaat om kinderdagverblijven, kantoren of horecagelegenheden: Schoonpand klaart de klus met de frequentie die voor uw bedrijf wenselijk is!