Reinigen van tegelvloeren

Het reinigen van een tegelvloer is een vak apart. Stenen vloeren variëren in kleur maar vooral ook in materiaal. De materialen die het meest gebruikt worden bij tegelvloeren zijn natuursteen tegels en keramische tegels met of zonder glazuurlaag.

Tegelvloer laten reinigen: uw tegelvloer weer als nieuw

Verkeerde producten of handelswijzen tijdens het schoonmaken kunnen zorgen voor een slecht resultaat of zelfs schade aan uw tegelvloer. Schoonpand beschikt over de kennis en de juiste producten. Samen met u bekijken we de vloer, kiezen de juiste handelswijze en producten en zorgen wij dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet! Verdient uw tegelvloer ook een ‘nieuw leven’? Om deze redenen kies je voor tegelreiniging van Schoonpand:

Tegelreiniging door Schoonpand uit Amsterdam

  • Wij reinigen uw tegels met hoogwaardige producten en materialen
  • Ook de voegen van uw tegelwerk worden optimaal gereinigd en schoongemaakt
  • Zowel de tegels als de voegen worden ontsmet en ontdaan van bacteriën en schimmels

Uw tegelvloer laten reinigen door Schoonpand!

Wilt u uw tegelvloer(en) laten reinigen door de ervaren schoonmakers van Schoonpand? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak, of vraag een offerte aan via onze website. Wist u dat wij naast het reinigen van tegelvloeren ook het onderhoud en de schoonmaak van marmeren vloeren verzorgen? Neem direct een kijkje bij de verschillende vormen van vloeronderhoud die wij aanbieden!