Reinigen van marmeren vloeren

Marmer is een vrij ‘zachte’ natuursteen waardoor het gemakkelijk vloeistoffen opneemt en beschadigt kan raken. Wanneer marmer niet goed wordt onderhouden kunnen er vlekken en krassen ontstaan in het marmer, wat natuurlijk erg zonde is! Tijdens het schoonmaken en onderhouden van natuurstenen zoals marmer gaan wij uiterst secuur te werk en gebruiken wij speciale middelen voor de reiniging en onderhoud van het marmer.

Marmer schoonmaken en onderhouden?

Nadat de marmeren vloer een reinigingsbehandeling heeft gehad, kan er vervolgens worden gekozen voor een matte of glanzende gepolijste vloer. Dit polijsten zorgt voor een mooie uitstraling van uw vloer maar werkt daarnaast preventief tegen slijtage. Heeft u een marmeren vloer en wilt u deze graag door professionals laten reinigen en onderhouden? Ons team van ervaren schoonmakers is gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van marmer. Benieuwd wat de kosten zijn voor het schoonmaken van uw marmeren vloer? Vraag direct uw offerte aan via onze website of neem contact op met ons team.

Uw marmeren vloer professioneel en vakkundig laten onderhouden door Schoonpand!

Benieuwd naar onze overige schoonmaakdiensten? Neem direct een kijkje in ons aanbod en ontdek waar Schoonpand u nog meer binnen kan ontzorgen. Heeft u vragen over het onderhoud of het schoonmaken van uw marmeren vloer? Neem dan contact op met ons ervaren team en wij helpen je graag verder.