Onderhoud van gietvloeren

Epoxy gietvloeren zijn erg hard en worden daarom vaak toegepast in industriële ruimtes, showrooms, en kantoren. Om de Epoxy gietvloer schoon en representatief te houden adviseren wij eens per kwartaal een onderhoudsbeurt. Wij reinigen uw vloer grondig en zorgen van behoud van zijn natuurlijke uitstraling.

Vervuilde gietvloer

Een vervuilde gietvloer komt meestal door het verkeerd en/of niet tijdig reinigen van de vloer. Reinigen met warm water zorgt voor een versnelde kalkafzetting op alle vloeren. Vuil gaat vervolgens in deze kalkafzetting zitten. Dit type vervuilde vloer zal ontkalkt moeten worden. Een andere vorm van vervuiling is het reinigen van een vloer met producten die een residu achterlaten. Denk aan een laagje vet, waar vuil en stof in blijft hangen, waardoor de vloer zwarte strepen en vlekken krijgt. Dit type vervuilde vloer zal ontvet moeten worden.

Gietvloer reiniging door Schoonpand

Schoonpand heeft veel ervaring met het reinigen en onderhouden van (Epoxy) gietvloeren. Interesse? Neem contact met ons op via de website of op 020 – 26 01 601, wij vertellen u graag over de mogelijkheden!