Gietvloer onderhoud nodig?

Epoxy gietvloeren zijn erg hard en worden daarom vaak toegepast in industriële ruimtes, showrooms, en kantoren. Om de Epoxy gietvloer schoon en representatief te houden adviseren wij eens per kwartaal een onderhoudsbeurt te geven aan uw gietvloeren. Bij gietvloer onderhoud reinigen wij uw gietvloer grondig en zorgen voor het behoud van zijn natuurlijke uitstraling.

Vervuilde gietvloer? Schoonpand helpt!

Een vervuilde gietvloer komt meestal door het verkeerd en/of niet tijdig reinigen van de vloer. Reinigen met warm water zorgt voor een versnelde kalkafzetting op alle vloeren. Vuil gaat vervolgens in deze kalkafzetting zitten. Dit type vervuilde vloer zal ontkalkt moeten worden. Een andere vorm van vervuiling is het reinigen van een vloer met producten die een residu achterlaten. Denk aan een laagje vet, waar vuil en stof in blijft hangen, waardoor de vloer zwarte strepen en vlekken krijgt. Dit type vervuilde vloer zal ontvet moeten worden.

Gietvloer onderhoud en reiniging door Schoonpand

Schoonpand heeft veel ervaring met het reinigen en onderhouden van (Epoxy) gietvloeren. Geïnteresseerd in ons gietvloer onderhoud? Neem contact met ons op via de website of op 020 – 26 01 601, wij vertellen u graag over de mogelijkheden en blazen uw gietvloer nieuw leven in!

Schoonpand, dé partner voor al uw schoonmaakdiensten!

Van het onderhoud van uw gietvloer tot de volledige schoonmaak van uw bedrijfspand. Wij zijn een betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Amsterdam met veel ervaring, realistische prijzen en gemotiveerd personeel. Ontdek ons brede aanbod aan schoonmaakdiensten, of vraag direct een offerte aan.