Periodiek onderhoud parketvloer: verleng de levensduur van uw parket!

Na een grondige onderhoudsbeurt door Schoonpand ziet uw parketvloer er weer uit als nieuw. Van gelakte parketvloeren tot aan geoliede parketvloeren, wij beschikken over de juiste middelen en ervaringen om elke vloer optimaal te verzorgen. Na het analyseren van uw parket behandelen wij uw parketvloer met uiterste zorg.

Hoe vaak uw parket reinigen?

Regelmatig onderhoud van een parketvloer zorgt er niet alleen voor dat deze er weer mooi en verzorgd uitziet, het werkt ook nog eens preventief. Parketvloeren die wij jaarlijks onderhouden gaan soms wel 20 jaar mee. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden van ons parket onderhoud via de contactpagina.

Parket onderhoud voor bedrijfsruimtes: altijd een representatieve parketvloer

Wanneer u het parket in uw bedrijfsruimte wilt laten onderhouden, plannen wij de werkzaamheden graag in buiten uw openingstijden. Zo voorkomen we overlast voor uw personeel en klanten. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om de situatie te analyseren en u te overtuigen van het mogelijke eindresultaat.

Parket onderhoud door Schoonpand: professioneel & vakkundig!

Wilt u uw parketvloer weer nieuw leven inblazen? Ons team van ervaren schoonmakers zorgt dat uw parketvloer weer jaren mee kan! Vraag direct uw offerte aan via onze website. Vragen over onze werkwijze bij het onderhoud en de reiniging van parket? Neem dan contact op met ons team en wij praten je graag bij. Neem ook een kijkje bij