Kantoor Schoonmaak Amsterdam

Kantoor schoonmaak in Amsterdam en omgeving uitbesteden? Wij zorgen voor een schone en fijne werkomgeving voor u, de medewerkers en uw klant!

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die uw kantoor of bedrijfspand schoonmaakt? Schoonpand uit Amsterdam is een professioneel schoonmaakbedrijf, volledig gespecialiseerd in een grote variëteit aan schoonmaakdiensten, bijvoorbeeld het schoonmaken van kantoren, scholen en praktijken, maar ook in vloeronderhoud. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan. Daarnaast kunt u rekenen op vriendelijk en betrokken personeel. Schoonpand is werkzaam in Amsterdam en omstreken en werkt voor verschillende organisaties en bedrijven.

Diverse bedrijven en instellingen, zoals T-Mobile en Gemeente Amsterdam, maken gebruik van onze diensten voor hun kantoor schoonmaak. Onze insteek hierbij is altijd een relatie voor de lange termijn. Wij begrijpen dat een goede partner in schoonmaken niet alleen kwaliteit moet leveren, maar ook zorgt voor flexibiliteit, goede afspraken en realistische prijzen. Zo bieden wij een laagste prijsgarantie: elders goedkopere schoonmaakwerkzaamheden? Laat het ons weten!

 

Ons doel is om u volledig te ontzorgen van bij het schoonmaken van uw kantoor

Als u uw schoonmaakwerkzaamheden wilt uitbesteden, wilt u hier liever natuurlijk geen omkijken naar hebben. Daarbij ondervindt u natuurlijk ook het liefst zo min mogelijk hinder van de schoonmaak. Dat snappen wij van Schoonpand als geen ander. Daarom zijn wij flexibel inzetbaar en is het mogelijk om ons in te zetten buiten de openingstijden van uw kantoor. Hierbij gaan wij grondig te werk, zodat u kantoor ook écht schoon wordt en blijft. Hierbij kunt u denken aan:

 • Het grondig stofzuigen en dweilen van het gehele kantoor
 • Alle bureau’s schoonmaken, zodat de werkplek hygiënisch en vrij van stof en koffievlekken blijft. Hierbij worden ook de muis, het toetsenbord en de monitoren meegenomen. Indien gewenst kunnen wij de bureau’s ook opruimen
 • Het legen van prullenbakken 
 • Glazen wassen
 • Planten voorzien van water
 • Het schoonmaken van sanitaire voorzieningen
 • Vloeronderhoud of tapijtreiniging
 • In- en uitruimen vaatwasser
 • Andere wensen? Wij regelen het graag voor u!

 

Voordelen kantoren schoonmaak

Een schoon kantoor is wel zo fijn. U wilt immers dat uw medewerkers en gasten in een comfortabele en hygiënische ruimte kunnen werken. Met een schoon kantoor boost u de productiviteit en concentratie van de werknemers en laat u een goede indruk achter op klanten en bezoekers. Waarom is Schoonpand uw partner in schoonmaakwerk? Dat leggen wij u haarfijn uit middels de volgende voordelen die onze kantoor schoonmaak biedt:

 • Ons doel: uw kantoor grondig schoon en representatief
 • Betrouwbaarheid:  afspraak = afspraak
 • Flexibiliteit: dagelijks, wekelijks of incidentele schoonmaak, in de ochtend, middag of avond, wat u schikt.
 • Goed opgeleide, gemotiveerde, Nederlands- én Engelssprekende schoonmaakmedewerkers

Interesse om uw kantoor of bedrijf professioneel schoon te laten maken door de professionals van schoonmaakbedrijf Schoonpand? Neem dan contact op voor een kennismaking of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onze website! Wilt u graag gebruik maken van de schoonmaakdiensten van Schoonpand maar bent u gevestigd buiten Amsterdam? Ook dat is geen probleem!