Kinderdagverblijven schoonmaken: een vak apart!

Kinderdagverblijf schoonmaak is een vak apart. Bij het schoonmaken van een kinderdagverblijf staat de gezondheid en veiligheid van de kinderen dan ook voorop. Als enige schoonmaakbedrijf in Amsterdam verzorgt Schoonpand de dagelijkse en/of periodieke schoonmaak bij kinderdagverblijven, geheel conform de GGD Hygiënecode Amsterdam. Wij weten welke schoonmaakproducten wel en niet gebruikt mogen worden in de kinderopvang en het kinderdagverblijf. Wilt u meer weten over de GGD Hygiënecode die wij hanteren bij het schoonmaken van kinderdagverblijven? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Kinderdagverblijf schoonmaak nodig?

Heeft uw kinderdagverblijf een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf nodig, dat rekening houd met de specifieke handelswijze en producten die daarbij komen kijken? Wanneer u voor Schoonpand kiest bent u verzekerd van een werkwijze conform de GGD Hygiënecode Amsterdam. Een omgeving waar jonge kinderen spelen dient dan ook met veel zorg schoongemaakt worden. Bel of mail ons voor een kennismaking of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Schoonmaak van kinderdagverblijven, scholen en universiteiten

Wist u dat wij naast de schoonmaak van kinderdagverblijven ook scholen schoonmaken? Neem een kijkje in ons overzicht van schoonmaakdiensten en ontdek hoe wij u nog meer kunnen ontzorgen!

Schoonpand-schoonmaakbedrijf-amsterdam