Scholen schoonmaken: een vak apart

Universiteiten en scholen schoonmaken is een vak apart. Maar wat maakt het dan zo belangrijk? Leerlingen zitten soms wel 8 uur per dag in de klaslokalen. Dan is het prettig wanneer deze lokalen stofvrij, schoon en hygiënisch zijn. Niet alleen is dit beter voor de gezondheid van de studenten, het is bewezen dat dit positieve effecten heeft op het leerproces.

Professionele schoonmaak van scholen en universiteiten

Scholen schoonmaken behoort tot de specialiteiten van ons schoonmaakbedrijf. Schoonpand zorgt voor optimale schoonmaak van uw school of universiteit. Of het nu de schoonmaak van middelbare scholen, basisscholen of het hoger onderwijs betreft: Schoonpand zorgt voor een veilige, hygiënische en schone leeromgeving voor uw studenten.

Uw school of universiteit professioneel laten schoonmaken?

Neem dan direct contact op met ons ervaren team en wij helpen u graag verder naar een schone en prettige werkruimte voor zowel de studenten als de leerkrachten.

Uw schoonmaakpartner voor het reinigen van klaslokalen en studieruimtes

Of het nu de schoonmaak van universiteiten, scholen, kantoren, praktijken of andere objecten betreft: kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij ons altijd voor op. Neem een kijkje in ons volledige aanbod aan schoonmaakdiensten om een beeld te krijgen wat Schoonpand voor u kan betekenen. Staat uw schoonmaakklus er niet bij? Neem dan contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden! Via onze contactpagina kunt u ons bellen of mailen voor een kennismaking, of vraag direct eenvrijblijvende offerteaan voor uw schoonmaakklus.