Professionele schoonmaak van praktijken en salons

Het schoonmaken van praktijken en salons is een van de specialismes van Schoonpand. Wij begrijpen dat huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten, tandartsen, schoonheidssalons en ziekenhuizen ten alle tijden opgeruimd, schoon én hygiënisch dienen te zijn. Het schoonmaken van deze ruimtes, salons en praktijken gaat vaak samen met specifieke handelswijzen, producten en eisen. Zo is een schone praktijk niet alleen van belang voor de (eerste) indruk van de klanten en bezoekers, maar gaat de schoonmaak vaak gepaard met strenge eisen omtrent hygiëne en gezondheid.

Schoonpand heeft veel ervaring binnen het professioneel schoonmaken van huisartsenpraktijken en schoonheidssalons en is een betrouwbare schoonmaakpartner op dit gebied. Voor verschillende huisartsenpraktijken en ziekenhuizen verzorgen wij de dagelijkse en/of periodieke schoonmaak, waar hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel staan.

Voordelen van praktijk schoonmaak door Schoonpand:

  • Kwaliteit; uw huisartsenpraktijk of ziekenhuis grondig schoon en representatief
  • Flexibel; dagelijks, wekelijks of incidentele schoonmaak van uw praktijk of salon
  • Goed opgeleide, Nederlands- of Engelssprekende medewerkers

Uw praktijk professioneel en grondig laten schoonmaken?

De ervaren schoonmakers van Schoonpand staan voor u klaar! Van de schoonmaak van praktijken en ziekenhuizen tot de schoonmaak van schoonheidssalons, ons bedrijf heeft de kennis én ervaring in huis om uw praktijk weer te laten stralen. Daarnaast worden alle schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd conform de specifieke eisen die gelden voor uw praktijk.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor de schoonmaak van uw praktijk, schoonheidssalon, huisartsenpraktijk of tandartspraktijk? Neem dan direct contact op via de contactpagina op deze website, of vraag direct een offerte aan voor de professionele schoonmaak van praktijken en salons. Ons team van ervaren en gemotiveerde schoonmakers staat voor je klaar!