Een frisse en schone start

opleveringsschoonmaak

Schoonpand zorgt voor een schone en frisse start in uw nieuwe of gerenoveerde bedrijfspand of huis.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die uw opleveringsschoonmaak verzorgt? Schoonpand uit Amsterdam is een professioneel schoonmaakbedrijf, volledig gespecialiseerd in een grote variëteit aan schoonmaakdiensten, waaronder het schoonmaken van nieuw opgeleverde of genoveerde panden (opleveringsschoonmaak). Hierbij worden alle ongewenste overblijfselen als stof, grof bouw vuil, kitresten en verfresten verwijderd, zodat uw nieuwe pand ook echt nieuw en schoon voelt.

Opleveringsschoonmaak door Schoonpand

Om na nieuwbouw, renovatie of verbouwing uw pand écht schoon en leefbaar te maken, is een goede opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Van Amsterdam, tot Groningen tot Maastricht verzorgt schoonmaakbedrijf Schoonpand al jaren de grondige opleveringsschoonmaak voor bedrijven, instellingen en particulieren.  Waarom is Schoonpand uw partner in opleveringsschoonmaak?

  • Ons doel: uw pand laten blinken.
  • Betrouwbaarheid, afspraak = afspraak
  • Flexibiliteit: wij maken schoon wanneer u dat schikt!
  • Onze schoonmakers zijn goed opgeleid en gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan. Daarnaast kunt u rekenen op vriendelijk en betrokken personeel dat altijd goed Nederlands spreekt.
  • Schoonpand is werkzaam in heel Nederland en werkt voor zowel organisaties als particulieren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak inplannen? Neem eens contact op voor een kennismaking of vrijblijvende offerte! Wilt u graag gebruik maken van de schoonmaakdiensten van Schoonpand, maar woont u niet in de omgeving van Amsterdam? Ook dat is geen probleem. Schoonpand heeft een snelle levering van diensten door heel Nederland.