Een schone en frisse start in uw nieuwe of gerenoveerde bedrijfspand of huis?

Daar zorgt Schoonpand wel voor! Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die uw opleveringsschoonmaak verzorgt? Schoonpand uit Amsterdam is een professioneel schoonmaakbedrijf, volledig gespecialiseerd in een grote variëteit aan schoonmaakdiensten, waaronder het schoonmaken van nieuw opgeleverde of gerenoveerde panden (opleveringsschoonmaak). Hierbij worden alle ongewenste overblijfselen als stof, grof bouw vuil, kitresten en verfresten verwijderd, zodat uw nieuwe pand ook écht als nieuw en schoon aanvoelt.

Opleveringsschoonmaak door Schoonpand Amsterdam

Om na nieuwbouw, renovatie of verbouwing uw pand écht schoon en leefbaar te maken, is een goede opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Schoonmaakbedrijf Schoonpand zorgt al jaren voor de grondige opleveringsschoonmaak van bedrijven, instellingen en overige panden. Waarom Schoonpand uw partner is in opleveringsschoonmaak? Dat lichten wij graag verder toe:

Voordelen van opleveringsschoonmaak:

  • Ons doel: uw pand laten blinken!
  • Betrouwbaarheid: afspraak = afspraak
  • Flexibiliteit: wij maken schoon wanneer u dat schikt!
  • Onze schoonmakers zijn goed opgeleid en gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan
  • Vriendelijk en betrokken personeel dat altijd Nederlands of Engels spreekt

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak inplannen? Neem eens contact op voor een kennismaking of vrijblijvende offerte! Wilt u graag gebruik maken van de schoonmaakdiensten van Schoonpand, maar bent u niet gevestigd in Amsterdam? Ook dat is geen probleem. Schoonpand heeft een snelle levering van schoonmaakdiensten in zowel Amsterdam als omstreken. Neem direct een kijkje in het overzicht van onze schoonmaakdiensten en ontdek hoe wij u verder kunnen ontzorgen binnen schoonmaakwerkzaamheden.