Parket onderhoud

Na een grondige onderhoudsbeurt door Schoonpand ziet uw parketvloer er weer uit als nieuw. Van gelakte parketvloeren tot aan geoliede parketvloeren, wij beschikken over de juiste middelen en ervaringen om elke vloer optimaal te verzorgen. Na het analyseren van uw parket behandelen wij uw vloer met uiterste zorg.

Periodiek onderhoud parketvloer

Regelmatig onderhoud van een parketvloer zorgt er niet alleen voor dat deze er weer mooi en verzorgd uitziet, het werkt ook nog eens preventief. Parketvloeren die wij jaarlijks onderhouden gaan soms wel 20 jaar mee. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden van ons parket onderhoud via de contactpagina.

Parket bedrijfsruimte

Wanneer u het parket in uw bedrijfsruimte wilt laten onderhouden, plannen wij de werkzaamheden graag in buiten uw openingstijden. Zo voorkomen we overlast voor uw personeel en klanten. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om de situatie te analyseren en u te overtuigen van het mogelijke eindresultaat.

assisting that you admittance bargain customizable essay writing assistance custom paper writing looking to purchase a economical exploration newspaper editor that will create

[/column]