Schoonmaak VVE, galerijen en portieken

Schoonpand verzorgt periodiek schoonmaakonderhoud van galerijen en portieken voor verschillende VVE’s, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. Betrouwbaar en servicegericht. Van de entree tot de trappenhuizen, liften en andere openbare gedeeltes. Wij zorgen voor een optimale schone en representatieve omgeving. Daarnaast verzorgen wij ook het glazenwassen en andere bijkomende klussen als oplossen van defecten en het vervangen van verlichting. Onze gemotiveerde en professionele medewerkers zorgen voor optimaal onderhoud van uw algemene ruimtes!

VVE schoonmaakonderhoud:

Schoonpand is gespecialiseerd in uiteenlopende soorten VVE schoonmaak. Daarnaast verzorgen we ook de periodieke schoonmaak voor VVE. Waarom u moet kiezen voor een schoonmaakbedrijf al Schoonpand? Met die keuze helpen wij u graag verder:

  • Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers
  • Jarenlange ervaring in schoonmaak bij VVE
  • Kwalitatief schoonmaakwerk tot in de details
  • Flexibel & snel schoonmaakwerk

VVE schoonmaak door Schoonpand Amsterdam

Wilt u meer informatie over de schoonmaak van galerijen, portieken en voor VVE? Wij kunnen u volledig ontzorgen door het brede palet aan schoonmaakdiensten die wij bieden. Ons team van enthousiaste en gedreven schoonmakers staat voor u klaar! Neem gerust eens contact op voor een kennismaking of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Bent u benieuwd naar onze overige schoonmaakdiensten? Neem dan een kijkje in ons volledige aanbod van schoonmaakwerk.