Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Een droompand met Schoonpand!

Een betere naam voor ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam hadden we niet kunnen bedenken. Het dekt compleet de lading. Alles pakken wij grondig aan met een team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Scholen, kantoren, kantoren, horecagelegenheden, bedrijven of overheidsinstellingen. Van tapijtreiniging tot opleveringsschoonmaak. Kwalitatief schoonmaakwerk tot in de details, alles wordt door Schoonpand weer spik en span. We zijn schoonmaakprofessionals waarmee het prettig samenwerken is.

DIENSTEN SCHOONMAAKBEDRIJF AMSTERDAM

Als u uw schoonmaakwerkzaamheden wilt uitbesteden, wilt u hier geen omkijken naar hebben. Daarom zijn wij flexibel inzetbaar en is het mogelijk om buiten de openingstijden grondig te werk te gaan. Welke diensten kunnen wij u onder meer leveren:

  • Opleveringsschoonmaak voor het schoon opleveren van een nieuwbouwhuis, of het grondig schoonmaken van een pand na renovatie of verbouwing
  • Vloeronderhoud: wij houden uw vloer in topconditie. Wij, schoonmaakbedrijf Amsterdam, zijn gespecialiseerd in verschillende soorten vloeronderhoud bijvoorbeeld tapijtreiniging of het onderhouden van gietvloeren.
  • Evenementen schoonmaak zowel tijdens het evenement als na afloop. Uiteraard zijn wij er ook voor de schoonmaak van een (bedrijfs)feest en open dag of concert.
  • Schoon en hygiënisch voor een prettige werkomgeving en representatief voor de bezoeker en klant.
  • Galerijen/Portieken/VVE zodat de entree, het trappenhuis en de liften er altijd representatief en verzorgt uitzien.
  • Volgens de Hygiënecode Amsterdam. Kinderen moeten in een schone en stofvrije omgeving kunnen spelen
  • Praktijken schoonmaken. Uiteraard beschikken wij over de kennis en ervaring met de werkwijze die nodig zijn voor dit soort ruimtes
  • Scholen schoonmaken. U en uw leerlingen moeten kunnen werken in een schone en stofvrije omgeving.

De beste service van een professioneel schoonmaakbedrijf uit in Amsterdam!

Schoonpand, schoonmaakbedrijf in Amsterdam,  brengt niet alleen wat het zegt, maar doet ook wat het zegt. U bent verzekerd van een optimale service met een dito resultaat. U geeft de frequentie aan en wij zorgen ervoor dat u uiterst tevreden zult zijn. Heeft u vragen over al onze mogelijkheden in alle soorten schoonmaakwerk, dan maken we graag een afspraak met u om te kijken wat voor u de beste condities zijn. Wij denken met u mee en komen altijd al onze afspraken na. Goed schoonmaken is uiteraard een voorwaarde, maar een goede relatie opbouwen is voor ons een meerwaarde. Wij bieden een laagste prijs garantie! Is het elders goedkoper? Laat het ons weten.

Waar leveren wij onze schoonmaakdiensten?

Schoonpand is voornamelijk werkzaam in Amsterdam. Van Amsterdam West tot Noord en van Zuid tot Zuid Oost.. Daarnaast werken wij ook in Amstelveen,  Zaandam en Diemen.

Meer informatie over onze schoonmaakdiensten in Amsterdam?

Neem contact op voor een kennismaking of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wilt u graag gebruik maken van de schoonmaakdiensten van Schoonpand Amsterdam, maar woont u niet in de omgeving van Amsterdam? Ook dat is geen probleem! Schoonpand heeft een snelle levering van diensten door heel Nederland.